DELTA CHECK datapartner in wereldwijd onderzoek Universiteit van Cambridge

De Universiteit van Cambrigde, een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met DELTA CHECK, een toonaangevende speler op het gebied van hoteldata, voor de realisatie van een wereldwijd onderzoek. Met het onderzoek wordt voor de eerste keer de precieze omvang van het toerisme in kustgebieden in kaart gebracht. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de gevolgen voor koraalriffen, bijvoorbeeld op de Malediven. Het doel is om zo nauwkeurig...


Nieuwe website van DELTA CHECK

Het is zover! DELTA CHECK, eigenaar van de grootste hoteldatabase ter wereld, heeft een nieuwe website. De database van DELTA CHECK bevat informatie over meer dan 1 miljoen hotels wereldwijd. Op www.delta-check.de komt u meer te weten over deze hoteldatabase.


DCH Benelux aanwezig op de Horecava

Van 13-16 januari 2014 zijn de dataspecialisten van DCH aanwezig op de Horecava in de Amsterdam Rai: dé ontmoetingsplek voor professionals in de Foodservice industrie. Neem contact op met onze dataspecialisten voor een afspraak. Bel ons op +31 (0)20 705 23 60 of stuur een e-mail.


aanmelden voor nieuwsbrief