HORECA DATABASE

De missie van DCH Benelux is het helpen van Horecaleveranciers uit Nederland, België en Luxemburg om hun campagnes te optimaliseren met kwalitatieve data. 

DELTA CHECK bestaat uit een deskundig team dat dagelijks werkt aan het meest uitgebreide en gedetailleerde horecabestand ter wereld. Het 5-sterren bestand biedt volledige dekking, ongeëvenaarde kwaliteit en zeer gedetailleerde informatie van meer dan 1 miljoen hotels, accommodaties, cafés en restaurants wereldwijd. Buiten dat deze database door de meest gerenommeerde horecatoeleveranciers wordt gebruikt voor marketing- en sales doeleinden, publiceert DELTA CHECK regelmatig onderzoeken en analyses over de hotelbranche en lenen zij hun database aan Universiteiten met als doel om de wereldwijde toerismebranche  te verbeteren.

De exploitatie van de DELTA CHECK database wordt uitgevoerd door exclusieve partners over de hele wereld. DCH Benelux is het exclusieve aanspreekpunt voor klanten uit Nederland, België en Luxemburg. Wij helpen u graag met deskundig advies over nationale en internationale direct marketing campagnes via de oneindige mogelijkheden van database van DELTA CHECK. 

aanmelden voor nieuwsbrief